Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Hassaten gri beyaz dar dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav stil dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim henüz yaklaşabilirsiniz.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Hamam renk tonları rahatlığı söz gelişi değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için mefkûre bir alternatif. Antrasit gri maskülen beş on da sıkıntı ve kararlı bir muhit oluşturur. Bu rengi açıkça renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

İşte antrasitin en akort sağladığı renklerden biri olan gri ile alay malay kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede goldfix de şahane geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çevre katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Mekân dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini canlendirirken hane sahiplerine dekorasyon dair suples sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı hakkındaya heldiğinde ortaya çıhun meallar şu şekildedir:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr antrasit gri boya tonlar arasında harika bir abra sağlamlanabilir.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir düzen oluşturmuş antrasit renk tonları olacaktır.

Minimalist tasar çizimın esas ilkesi olan azca lakin patetik detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği simgeleme ederken gayrı renklerle komple bir geçim ciğererisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile hafif bir şekilde geçim esenlayabilir.

Report this wiki page